Gama de servicii asigurate

Beneficiind de o echipa cu experienta in domeniul reciclarii deseurilor, Ecolight Paper SRL ofera solutii viabile in domeniul gestionarii deseurilor nepericuloase reciclabile si al deseurilor de ambalaje. In acest context, compania noastra asigura 2 categorii importante de servicii:

- achizitie de deseuri nepericuloase valorificabile;

- comercializare deseuri nepericuloase valorificabile catre agentii economici specializati in reciclare si valorificare deseuri.

Ecolight Paper achizitioneaza o gama extinse de deseuri :

  • Deseuri de ambalaje: butelii PET, folie PE, ladite PP si PVC, carton, hartie, cutii metalice conserve, doze bauturi, sticla.
  • Deseuri industriale reciclabile de mase plastice: PET, PP, PE, PVC, ABS, folie stretch, etc
  • Deseuri de hartie.

Asiguram solutii viabile si pentru alte tipuri de deseuri industriale reciclabile ( de ex. Deseuri metalice feroase si neferoase, lemn, etc.) prin intermediul partenerilor nostri.

Preturile oferite sunt deosebit de atractive.

Pentru o oferta concreta, personalizata conditiilor specifice dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. In acest scop ne puteti adresa direct o solicitare de oferta, apasand aici.

Daca oferta noastra este avantajoasa, pasul urmator este de a face o comanda. In acest scop accesati sectiunea Formular de comanda sau Contact.

Calitatea serviciilor Ecolight Paper
reprezinta cartea noastra de vizita!