Despre noi

Ecolight Paper SRL este o firma privata cu capital integral romanesc,  infiintata in anul 2009 si autorizata pentru colectarea, reciclarea, valorificarea deseurilor nepericuloase. Puteti avea acces la autorizatiile noastre de functionare apasand aici.

Sediul social este in Sos. Alexandriei, nr. 229, Bragadiru, Ilfov.

Desi foarte tanara, compania noastra a devenit deja un operator demn de incredere pe piata gestionarii deseurilor nepericuloase valorificabile din Romania, reusind sa colecteze si sa valorifice cantitati importante de deseuri industriale, aducandu-si in felul acesta modesta sa contributie pentru pastrarea unui mediu curat si diminuarea vitezei de consum a resurselor naturale.

Fiind interesati de o largire a sferei noastre de operare in domeniul pietei deseurilor reciclabile din Romania, strategia noastra se axeaza pe furnizarea de servicii integrate de gestionare a deseurilor pentru agentii economici din Romania. De asemenea, ne intereseaza ca pentru agentii economici care sunt interesati de serviciile noastre sa oferim preturi promotionale si cele mai bune alternative calitate-pret.

Firma este autorizata sa desfasoare activitati de colectare si valorificare a deseurilor nepericuloase conform legislatiei Romane in vigoare. Constienti fiind ca doar calitatea si promptitudinea serviciilor realizate reprezinta cartea de vizita a unei companii, actionam ca acest factor important sa ne reprezinte si pe noi.

Deschiderea pe care o manifestam fata de partenerii nostri se concretizeaza in flexibilitatea pe care o avem in negocierea termenilor unui contract comercial, astfel incat sa fim capabili sa asiguram derularea in conditii propice si reciproc avantajoase a unei relatii de afaceri.

EcoLight Paper SRL isi consideră si trateaza clientii ca partenerii săi de afaceri şi prin tot ceea ce intreprinde, se preocupa sa asigure cele mai bune servicii în domeniul managementului deşeurilor în România.

Suntem partizani ai ideii ca poluarea este un fenomen in crestere din cauza ambalajelor de natura diversa (hartie, carton, plastic, sticla, metale) si ca solutia pentru incetinirea acestui fenomen este reciclarea. Plecand de la premiza ca putem dezvolta o afacere rentabila prin reciclarea deseurilor de ambalaje si ca putem contribui la crearea unui mediu curat, pentru generatia noastra si in special pentru generatiile viitoare, obiectivul principal al companiei noastre este acela de a deveni unul dintre operatorii cei mai respectati in privinta asigurarii unui management integrat al deseurilor valorificabile. Speram totodata ca prin tot ceea ce intreprindem putem contribui si noi la cresterea gradului de constientizare al oamenilor in privinta intelegerii obligatiilor care le revin atunci cand din activitatea lor rezulta un deseu. Daca vreti sa contribuiti si dvs la acest efort si sa intelegeti mai bine importanta acestor demersuri, puteti apasa aici.

Recicleaza deseurile!
Fiecare gest al tau conteaza!